Bestill time online Her!

 

Bestill time online HER! Følg oss på facebook


THINK HAIR WEAR tok Oslo Plaza med storm!

Publisert 20.10.2015

Da Think Hair Wear ble spurt om å lage hårshowet under årets frisør-NM, gikk vi spente og ydmyke i gang med prosjektet. Det var første gang en frisør i Bergen hadde fått oppdraget, og da er det lov til å være ekstra stolte når stemningen endte helt i taket!

Hvert år arrangeres NM i hår og skjønnhet, det største bransjetreffet for frisør- og velværebedrifter i Norge. Hundrevis av frisører konkurrerer om å bli den aller beste i ulike hårdisipliner. Spenningen er stor, og det ultimate høydepunktet for eventet er festbanketten – og det var til denne THink Hair Wear fikk i oppgave å lage et underholdende hårshow, for alle i bransjen. Kanskje det var fordi vi har gjort oss bemerket med proffe hårshow her hjemme i Bergen gjennom en årrekke?

 

Det var så klart en god del nerver i forkant, vi skulle tross alt lage et show for absolutt alle som kan hår! Det var en ære bare å bli spurt! Vi bestemte oss tidlig for å lage noe i ekte Think Hair Wear-ånd: Noe som fenget, skapte god stemning, og som samtidig viste fram den brede kompetansen vår. Vi gjorde alt selv, og jobbet hardt for å få detaljene til å stemme: valg av musikk og scenedekor til antrekk, hår og makeup. Modellene måtte instrueres, koreografien skulle sitte og danserne måtte levere. Da var det viktig å ha en god plan!

 

Så da startskuddet gikk for årets hårshow på Oslo Plaza, var det en selvsikker og energisk gjeng som entret scenen. Modellene var en miks av ansatte, kunder fra salongene og profesjonelle dansere. Visuelle poseringer, koreografi og dansesteg satt som skreddersydd – og publikum responderte maksimalt! Vi er skikkelig stolte av det vi fikk til! Den flotte hår- og makeupstylingen vi hadde laget funket så bra på scenen, modellene og antrekkene så kjempebra ut, danserne leverte og responsen både under og etterpå var over all forventning.

 

Alt Think Hair Wear gjør for modellene i et profesjonelt show, kan vi også gjøre for deg som kunde. Hver eneste dag jobber dyktige frisører for at du skal få en god opplevelse når du besøker en av våre 7 salonger. Det handler om det samme, enten man skal lage et spektakulært hårshow, skape en hverdagsfrisyre eller style en brud. Man må se an personen, vurdere anledningen og skape det aller beste resultatet!