Bestill time online Her!

 

Bestill time online HER! Følg oss på facebook

 

  Think Hair Wear -

Din frisør i Bergen, Askøy, Åsane og Knarvik! 

 

Think Hair Wear er et konsept i Bergen innen alle typer hårbehandling, med erfaring helt tilbake til 1972.

 

Vi har som mål å kunne imøtekomme alle typer hårbehandling for kvinner og menn i alle aldre. Butikkonseptet er basert på faglig dyktige og høyt premierte frisører - som utfører sitt håndverk i tråd med moter og trender! Gjennom vår kundebehandling og våre arbeider, er målet å utstråle et budskap til sluttbruker som blir oppfattet som spennende, moderne, nyskapende og innovativt. 

 

Frisyrebildene på denne nettsiden er i hovedsak Think Hair Wear sine egne bilder, der hår og makeup er gjort av Think Hair Wear sine egne frisører og makeup-artister. Til de ulike hårshowene har vi brukt profesjonelle fotografer.

 

Konseptet Think Hair Wear har vært kjent i Bergen siden juni 2004, da vi åpnet vår første butikk i kjøpesenteret Xhibition. Men våre erfaringer i bransjen går helt tilbake til 1972 da Hermans Salong ble  startet i Veterlidsalmenning i Bergen sentrum. 

 

Vi stiller høye krav til våre medarbeidere når det gjelder å utøve frisørfaget. Think Hair Wear er for tiden i besittelse av Bergens vandrepokal for beste herrefrisør, og vi har en Norgesmester i frisering i vår stab. Vi ble også nominert til Årets frisør i 2011.

 

Følg gjerne Think Hair Wear salongene på Facebook!